Facebook

Onze Peuterscholen gaan weer starten!

Onze Peuterscholen zijn weer begonnen. In de maand september mogen alle peuters die dit jaar 2 jaar worden komen kijken met hun papa’s en/of mama’s van 10.00-11.00. Voor informatie hierover klik dan op onze startpagina op de link.

Onze Peuterscholen zitten in Hippolytushoef en in Den Oever. Wij werken met kleine groepjes van 8 kinderen per groep. Dit om alle kinderen de juiste aandacht te kunnen geven voor de ontwikkeling naar de basisschool. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier goed in geschoold om de juiste begeleiding te geven. Kinderen die extra begeleiding nodig hebben voor de ontwikkeling krijgen 1 op 1 begeleiding van onze eigen trainer voor de voorschoolse ontwikkeling van een kind.

Wij werken samen met het consultatie bureau die om de maand bij ons op bezoek komt waaraan u dan ook de vragen kunt stellen. Samen met de logopediste hebben we overleg en een overdracht als u kindje het advies krijgt om daar heen te gaan.

Wilt u het beste voor uw kindje dan is uw kindje op onze peuterschool op de juiste plek.

Voor een kennismaking met onze organisatie en de peuterschool kunt u alle dagen contact opnemen via 0227-593392 of via info@kinderopvanghollandskroon.nl.

Wilt u vrijblijvend een kijkje nemen dan hebben wij in de maand september onze peuter kijkdagen.