Facebook

Tarieven Kinderopvang

Het uurtarief bij Kinderopvang Hollands Kroon is:

 Contractuele opvangopvang om de weekFlexibele opvang
Kinderdagverblijf € 6,89 € 7,00 € 7,35
Buitenschoolse opvang € 6,45 € 6,60 € 6,85

Indien u minimaal 1 maand van te voren opvang dagen annuleert dan betaald u deze niet. 

Voor een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt kinderopvang toeslag aanvragen via toeslagen.nl. Benieuwd wat u aan kinderopvang toeslag kunt ontvangen. Maak een proefberekening: Klik hier!


U dient bij inschrijving 19,50 inschrijfgeld/administratiekosten te betalen pas daarna is de inschrijving definitief.

Ouder login

Iedere ouder heeft een eigen ouder-login. Dit bevat een inlognaam en een wachtwoord van het niokids programma. In de ouder-login kunt u direct extra opvangdagen aanvragen of dagen annuleren. Extra aangevraagde opvangdagen zijn pas definitief als de leiding op de kinderopvang deze heeft geaccodeerd. Dit gebeurt binnen 48 uur en is zichtbaar in de ouder-login.

Op deze manier kunt u 24 uur per dag opvang aanvragen of wijzigen. Heel eenvoudig kunt u ook korte opmerkingen invoegen waarvan u vindt dat de pedagogisch medewerkers deze moeten weten voor die dag. 

Ook de  maandfacturen worden geladen in het ouder-login systeem evenals de jaaropgave die u nodig heeft voor de belastingdienst.

Belangrijke uitgangspunten in onze visie

Kinderopvang moet betaalbaar zijn en wij willen als kinderopvang kwalitatieve hoogwaardige opvang aanbieden.

Kinderopvang Hollandskroon is een flexibele kinderopvang die wil meedenken met de ouder(s). Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere kindercentra is dat u bij ons vakantiedagen kunt aanvragen. Dit houdt in dat wanneer u minimaal één maand van te voren een vakantiedag aanvraagt deze dag niet in rekening zal worden gebracht. Dit houdt in dat dit u een grote besparing oplevert. Wanneer u 6 weken geen opvang afneemt door het aangeven van vakantiedagen bespaart u meer dan 10% op de totale jaarlijkse opvangkosten.