Facebook

Peuterschool

Welkom bij peuterschool Hollands Kroon

 

Wij zijn blij dat u de moeite neemt u te oriënteren naar de mogelijkheden om uw kind twee of drie dagdelen naar een van onze peuteropvang te laten gaan.

Wij leveren een gezinsaanvullende bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.
Spelenderwijs wordt uw kind wegwijs gemaakt in het ontdekken van de eigen creativiteit en het sociaal gedrag o.l.v. onze gedegen opgeleide pedagogisch medewerksters. 

Onze peuterscholen zijn veilige overzichtelijke ruimtes, die zijn ingericht met speelgoed op allerlei ontwikkelingsgebieden.
Wij vinden het een prioriteit dat ouders/verzorgers hun kinderen met een goed gevoel achter kunnen laten, waardoor het kind de scheiding gemakkelijker zal leren accepteren. 

Al onze locaties werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) project. Dit houdt in dat er voor kinderen met een taal- en/of ontwikkelingsachterstand extra aandacht mogelijk is om hun kansen in het onderwijs te vergroten.
Al onze pedagogisch medewerksters zijn dan ook volledig VVE gecertificeerd.
Bovendien werken wij samen met het Voorschoolszorg Advies Team (VAT) dat bij problemen ingeschakeld kan worden. Deze aanpak of hulp gaat altijd naar aanleiding van een gesprek met de ouders/verzorgers.